Forside   /   

Automation

Hos KJV A/S er vi klar til at tilbyde dig fremtidens automationsløsninger...

 

Vi fokuserer på smart Automation, der kan gøres tilgængelig for alle. Smart Automation er kendetegnet ved at være fleksibel med kort tilbagebetalingstid. Derfor laver vi også meget gerne en profitberegning på løsningen, så kunden får et godt indblik i, hvor hurtigt investeringen har betalt sig tilbage igen.

 

Robotter til automation - UR og Motoman

KJV er i dag forhandler af danske Universal Robots og japanske YASKAWA Motoman.  På ganske kort tid er det lykkedes KJV at indtage en stærk position på markedet, således at vi i dag kan kalde os totalleverandør indenfor robotautomation.

 

KJV's egne teknikere skalerer løsninger bestående nøgenrobotter med tilhørende gribere, ventiler m.v. så du kun behøver at handle ét sted:

 - Egne teknikere til skalering af opgave og løsning

- Eneforhandler er LANG's Nulpunktsystem der er idéelt til UR-5 & UR-10

- Forhandler af SCHUNK kvalitets-gribere

- Forhandler af SMC ventiler & sugekoppe m.v.

 
Uforpligtende foranalyse - Totalløsning

Vi kommer gerne forbi og laver en uforpligtende foranalyse af, hvad automation kan tilføre din virksomhed.
Hvis du ønsker en veldokumenteret Totalløsning, der står gennemtestet og klar i din produktion, kan vi også det. Her inddrager vi vores partnere, som vi i forvejen har et formaliseret samarbejde med -  bl.a. systemrådgivere, maskinbyggere og systemintegratorer.  Vi kan tilbyde en Totalløsning, hvor man gennemgår samtlige faser i projektet fra beskrivelse af konkret behov til levering af færdig løsning, der er dokumenteret og indkørt.
 

Automation er ikke kun robotter

For KJV er automation dog ikke altid ensbetydende med en robot. Det drejer sig om at automatisere processer, der i dag foregår manuelt. Specielt til den spåntagende industri er KJV førende leverandør løsninger inden for Opspænding, Forindstilling og Lagerhåndtering, der alt sammen skal automatisere processer, der i dag foregår manuelt. Til top