Forside   /   Automation  /   Håndteringssystemer

LANG automation

En revolution i automation!


LANG Technik tilbyder enkle og effektive håndteringssystemer, der optimerer lønsomheden af din maskinpark - specielt ved bemandingsløs produktion på 2. og 3. skift. Løsningerne kan tilpasses stort set enhver spåntagende CNC-maskine, kræver ikke afskærmning og er lette at programmere. Det er muligt at arbejde på maskinen under drift, dvs. at man kan lade og aflede emner, foretage opspænding, programmering mm.

 

EcoCompact EcoTower

EcoCompact kan - via et rundt magasin - modtage op til 10 paletter og anbringe dem i maskinen. EcoCompact kan udvides til 2 eller 3 magasiner for optimal udnyttelse af maskinen døgnet rundt.

Med den større løsning, EcoTower, bliver palletter/opspændingsværktøjer lagret i en vertikal spiral, og gennem et håndteringssystem ladet i maskinen klar til drift. EcoTower udnytter produktionshallen højde optimalt, og kræver kun minimal plads foran/ved siden af maskinen.

 

Koatek A/S - Ubemandet fræsning i døgndrift
Direktør Bo Olsen / Produktionschef Thomas Gotsæd'For at sikre vores konkurrenceevne har vi fokus på at maksimere udnyttelsen af vores maskiner og minimere lønandelen på vores emner. Derfor har vi anskaffet en EcoTower løsning fra KJV A/S. Vi kører i dag stort set ubemandet i døgndrift ved vores fuldt 5-aksede center. Vi slipper for flere af de kedelige rutiner, og får samtidigt et bedre output. Vi har besluttet at installere endnu en Lang robot i nær fremtid'.

 

Tilbagebetalingstiden er typisk under et år på EcoCompact
- ved en timesats på DKK 500 kr. og  en effektiv udnyttelse pr. døgn i blot 3 timer. 
  Til top