Forside   /   Om KJV A/S

Det siger medarbejderne

 

  

Connie Pedersen
Salgskonsulent på Fyn

Jeg er rigtig glad for, at jeg fik muligheden for et job ved KJV, der er en moderne ledet viksomhed. Jeg har et team af søde og venlige kolleger - og jeg følte mig velkommen i firmaet fra første dag.

Jeg kører som ekstern sælger,  og min arbejdsdag er spændende og udfordrende - og fri.  Jeg planlægger selv mine besøg ved nye såvel som gamle kunder.

Vi har flere end 60.000 varernumre, hvoraf en stor del er egne agenturer. Derudover er der hele tiden nye tiltag i gang, som gør det spændende at køre som sælger. Det er jo altid rart at have noget nyt med ud til vores kunder.

     
   

Erik Byskov
Tidl. lagerchef, nu indkøber Odense afd.

Jeg startede i 2001 som lagermedarbejder, og i 2004 blev jeg så ansvarlig for driften af lageret og planlægning af arbejdsgange.

KJVs lager er en travl og sjov arbejdsplads med en god holdånd. Og så er der en god dialog med ledelsen.

I 2011 kom jeg efter eget ønske til KJVs Indkøbsafdeling. Der bliver jeg dagligt udfordret af både kunder og kolleger med spændende forespørgsler.

Jeg har pt. ansvaret for at bestille bl.a. måleværktøj, kæder/kædehjul og boltevarer.

     
   

Peter Lismann
Salgsassistent, Odense afd.

Min hverdag foregår i KJVs butik i Odense med henholdsvis kunde- og telefonekspedition samt back-up for vores konsulenter.

Her er en god stemning og gode kollegaer, som man kan trække på inden for de forskellige produktgrupper, så kunderne sikres den bedste rådgivning. Selvom jeg har været i branchen i 20 år, er det hele tiden nye udfordringer. 

Jeg er glad for at repræsentere KJV, da det er et firma med visioner, og som hele tiden udvikler sig. Vi har travlt, men der er altid plads til et godt grin.

     
   

Niels Dejgaard
Teknisk specialist, Spåntagning
Sønderborg afd.

Jeg er meget tilfreds med min hverdag hos KJV, og er blevet klædt godt på til et produktprogram, som næsten ingen grænser har.

Jeg syntes, vi er meget aktive overfor vores kunder - både mht. løsninger / tilbud - men også med en hjemmeside, som er meget informativ. Den anvender jeg online i hverdagen - også hos kunden.

Min hverdag går med kundebesøg til eksisterende såvel som nye kunder. Jeg er primært aktiv i det sønderjyske, og i KJVs Sønderborg-afdeling har jeg et stærkt team siddende som back-up. Til top