Forside   /   

Services

 

Reparation af gasværktøj

På eget værksted reparerer vi alle former for gasværktøj, reduktionsventiler og skærebrændere - til priser, som er langt under, hvad du skal betale for nyt!

Kontakt os på tlf. 46 98 66 18 eller på svejs@kjv.dk
 

 

Serviceaftale på svejsemaskiner

Få dine svejsemaskiner efterset af autoriserede fagfolk. Serviceftalen indeholder én årlig kontrol af alle vitale dele.

Ved driftstop: Vi servicerer inden for max. 48 timer i hele DK.

Læs mere og opnå forlænget levetid, optimal udnyttelse og en forsvarlig stand.

Industrigasser - Levering i Trekantsområdet

KJV er forhandler af F-Gas produkter fra Kosangas og industrigasser fra Yara Praxair A/S.

Du skal kunne koncentrere dig om opgaven og Gas & Ilt skal bare være tilstede. KJV leverer dagligt Ilt og Gas i hele Trekantsområdet og vi sørger for at holde styr på dit lager. 

Læs mere og få automatisk leveret lige til døren

Lagerstyring

Vi tilbyder komplette styringssystemer til lagerhåndtering, effektivisering af indkøb og de dermed forbundne nedbringelser af lagerbindinger.

 

Læs mere

Genopslibning og belægning

Skær toppen af dine værktøjsomkostninger, uden at det går ud over din produktivitet, med vores effektive genopslibnings service.

 

Læs mere

Afbalancering af værktøjsholdere

For at sikre en optimal udnyttelse af din maskine og værktøjer, kan vi tilbyde at afbalancerer værktøjsholdere op til minimum 40.000 omdr./min. Dette gøres på vores egen afbalanceringsmaskine i Odense.


Læs mere

Fra emnetegning til færdig værktøjsløsning

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut. Du behøver kun én samarbejdspartner, og vi leverer en færdig værktøjsløsning med al den dokumentation, du har brug for.

Iscar Tool Adviser

ISCAR Tool Adviser gør det nemt at søge og udvælge det rigtige værktøj. ITA kan bruges på nettet og fra smartphones, ex. IPhone.

 

Læs mere

Elektronisk dokumentation

Hos KJV har vi fokus på at bruge elektroniske hjælpemidler. Vi kan sende al dokumentation til dig i elektronisk form ex. faktura, ordrebekræftelse, kontoudtog m.m.

 

Kædeteknik og bearbejdning

I vores kædeteknik i Odense, producerer vi alverdens specialkæder inden for få arbejdsdage. Vi kan ligeledes gennemføre mange former for bearbejning af komponenter.

Skæring af tandremme og ribbebånd

Vi kan producere kundespecifikke remme til omgående levering. Vi har skæremaskine og et stort sortiment af dorne liggende på lager i fabrikat Optibelt. Vi leverer samme dag som vi får ordren fra kunden - prøv os!

Kontrolmåling - spændetryk / antræk

Fordi produktivitet er vigtig - og øget processikkerhed betaler sig - tilbyder KJV at komme forbi for at kontrollere spændetrykket på din centrerpatron samt antrækket på din fræsespindel.
  Til top