Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Dokumenter

Kundetilfredshed med KJV Gas & Ilt servicekoncept

Værkfører Karl Erik Pedersen, Tresu A/S, Sdr. Bjert
”Chaufføren fra KJV kommer selv og fylder op en gang om ugen. Så er vi fri for at bruge tid på at bekymre os om genbestilling og spekulere på, om vi nu er ved at løbe tør for det ene eller andet. Det synes vi er meget hensigtsmæssigt."

 

Produktionschef Peter Bjerrisgaard, Jørgen Hansens Maskinfabrik, Holsted
"De kommer hver mandag fra KJV og fylder op med gas. Vi har brugt dem igennem mange år, og samarbejdet har fungeret upåklageligt. Og hvad angår svejseudstyr kigger deres servicemand forbi regelmæssigt. Han ved lige, hvad vi bruger, og kan hurtigt se, hvad vi mangler. Det sparer os for en masse tid og besvær."

 

Smedemester Hans Rasmussen, Henning Larsens Eftf., Kolding
"KJV er vores totalleverandør inden for svejseudstyr og gas. De har altid det på lager vi skal bruge så det er så nemt som muligt for os. De er desuden dygtige til at renovere f.eks. svejseslanger så de bliver så gode som nye."


Produktionschef, Knud Jepsen, Dalbo A/S, Randbøl
”Vi er glade for, at vi skiftede til Hyundaitråd fra KJV - det er helt suverænt. Vi får tråd, som giver meget mindre svejsesprøjt, hvilket sparer os tid, ligesom vi får langt bedre service ved KJV - levering fra dag til dag” Til top

Tilmeld