Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Dokumenter

Mød KJVs eksperter på FoodTech messen i Herning

13. – 15. november 2018, Hal J stand 7310

FoodTech har de seneste 24 år samlet hele fødevareindustrien og dannet ramme for inspiration og opdateret viden inden for de nyeste produkter henvendt til fødevareindustrien. I år deltager KJV for første gang.


“Vi har en årelang tradition for samarbejde med både store og små kunder inden for fødevareindustrien, så vi betragter Foodtech messen som en mulighed for både at komme nye kunder i møde men også for at pleje vores eksisterende kundenet”, siger Jørgen Carlsson, salgschef for transmissioner og teknik hos KJV.

 

 

På messen vil KJV have fokus på løsninger til maskinbyggere og levnedsmiddelindustrien, hvor en af udfordringerne er det hårde miljø fra vand og de rengøringsmidler, som maskiner og produkter udsættes for, samt de skærpede krav til fødevareindustrien generelt.


KJV har adskillige års erfaring med sparring og optimering af løsninger inden for maskinbyg, og flere cases vidner om, at KJVs input og vidensdeling allerede i de indledende faser af tegne- og byggeprocessen sparrer kunderne for både tid og penge.


På messen medbringer KJV forskellige produkter særligt relevante for fødevareindustrien herunder kæde- og remtræk, hvor der bl.a. vil være mulighed for at opleve vedligeholdelsefri Megalife, korrosionsbetandige CR og rustfri kvalitetskæder fra tyske Iwis samt rustfri og korrosionsbestandige kæder fra KJVs eget brand.
KJV tilbyder også et særdeles bredt program af rustfri og korrosionsbestandige kuglelejer, stå- og flangelejer, ligesom der på messen vil være mulighed for at opleve en række spændende nyheder inden for SMC pneumatiske løsninger og elektriske aktuatorer. En anden nyhed er rustfri spændebøsninger og PU tandremme særligt egnet til fødevareindustrien.


KJV er kendt for at lagerføre et yderst bredt produktsortiment, og det betyder, at de fleste dele til reparation og løbende vedligehold af maskiner, også inden for fødevarerindustrien, kan leveres med kort varsel.

De besøgende på KJVs stand kan desuden glæde sig til messens måske bedste kaffe. KJV medbringer en barista, som står klar til at servere forskellige kaffespecialiteter for dem, der lægger vejen forbi KJVs stand.

For yderligere information kontakt Jørgen Carlsson på tlf. +45 20 66 77 01 eller e-mail jc@kjv.dk.

 

Hent dine GRATIS billetter her Til top

Tilmeld