Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Dokumenter

Ny tilbygning samler serviceaktiviteter

Siden 1. september 2018 er der arbejdet hårdt på at udvide KJV’s eksisterende faciliteter i Odense med yderligere 1.000 kvadratmeter, og i begyndelsen af april 2019 kunne den nye tilbygning tages i brug.

 

Formålet med tilbygningen er at samle alle KJV’s servicekapaciteter under ét tag.  Afdelingen består således i dag af en svejseafdeling, hvor KJV reparerer, validerer, samler og tester alle former for svejsemaskiner og fabrikater. Svejseafdelingen reparerer også MIG/Tig svejseslanger, og har et stort lager af reservedele til de mest brugte fabrikater af svejseslanger i Danmark.

 

Service og reparation af svejsemaskiner

 

Mere info

 

Service og reparation af svejseslanger

 

Mere info

Gennem opkøbet af Fyns Trykluft, Værktøj & Maskiner i 2018 fik KJV adgang til et stort program inden for kompressorer og tilbehør til luftbehandling. Fyns Trykluft, Værktøj & Maskiner havde ligeledes en veletableret serviceafdeling, som nu også er flyttet ind i de nye faciliteter hos KJV.

 

Service og reparation af trykluft

 

Mere info

 

Kæde- & og transmissionsteknik

 

Mere info

Sidst men ikke mindst er den store afdeling for kæde- & og transmissionsteknik også flyttet til de nye lokaler. I denne afdeling produceres et stort program i specialkæder efter kundespecifikke ønsker, ligesom standard transmissionskomponenter bliver bearbejdet til kundespecifikke mål. Efterspørgslen efter korte leveringstider har ligeledes betydet, at KJV i dag har skæremaskine stående og selv producerer tandremme og ribbebånd til omgående levering. Til top

Tilmeld