Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Dokumenter

Leveringssikkerhed i forbindelse med COVID-19

OPDATERET 29.03.2020

Generelt set oplever vi ikke de store problemer med at få varene frem til vores kunder. Eneste undtagelse er varer fra vores leverandører i Italien, som indtil videre er lukket til og med den 5. april 2020. Da vi var forberedt på, at det kunne ende med en lukning i Italien, har vi købt ekstra ind fra nogle af disse leverandører.

 

22.03.2020

Vi oplever ikke nogen svækkelse af vores leveringsevne på nuværende tidspunkt. Vi forsøger hele tiden, at opretholde et stærkt lager og vores leverandører melder, at de kan håndtere vores ordrer selvom der generelt er færre ressourcer til rådighed. Speditørerne gør alt hvad de kan for at få varerne frem, men der er dog ingen tvivl om, at presset stiger og forsinkelser ikke helt kan undgås. Vi forventer, at vi indtil videre kan opretholde vores normale leveringsevne.

 

Så med andre ord er der ikke endnu nævneværdige udfordringer hos os. Vi vil dog stadig opfordrer alle virksomheder til at følge deres normale forbrugsmønstre. På den måde kan vi som leverandør bedst muligt sikre stabile leveringer til alle kunder.

 

16.03.2020

På nuværende tidspunkt kan vi uden problemer opretholde en meget høj leveringsevne til vores kunder. Vi er naturligvis i tæt dialog med vores leverandører og samarbejdspartnere, og gør alt hvad der står i vores magt for i sidste ende at sikre en god betjening af vores kunder.

 

Når det er sagt, skal der ikke herske nogen tvivl om, at vi pt. arbejder i en noget turbulent omverden, og der fra dag til dag kommer nye udfordringer imod os. Som kunde er du altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål om nuværende og kommende leveringer på tlf. 70 11 22 44 eller din lokale KJV kontaktperson -  Find medarbejder - se kontaktoplysninger.

Vi opfordrer alle virksomheder til at følge deres normale forbrugsmønstre. På den måde kan vi som leverandør bedst muligt sikre stabile leveringer til alle kunder.

 

Bestilling af varer:

Webshop: Ny kunde/bruger klik her

E-mail:  ordre@kjv.dk

Telefon: 70 11 22 44

Fax: 46 98 67 10

 

Hos KJV har vi naturligvis iværksat en masse aktiviteter, som skal beskytte vores medarbejdere og kunder, så vi ved fælles hjælp og omtanke fortsat kan holde Danmark i gang.

 

Vi vil løbende informere vores kunder omkring situationen på www.kjv.dk, men du er som sagt også velkommen til at kontakte os - Find medarbejder - se kontaktoplysninger Til top

Tilmeld