Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Dokumenter

KJV A/S er ny importør af OPTIMUM værktøjsmaskiner i Danmark

 

Værktøjsmaskiner fra tyske Optimum har været solgt i Danmark i mere end 20 år og består af et komplet program inden for boremaskiner, konventionelle fræsemaskiner, konventionelle drejebænke, metalsave, slibemaskiner og maskintilbehør. Maskinerne er produceret på Optimums egne fabrikker i Østen eller hos nøje udvalgte samarbejdspartnere.

 

Maskinerne er kendt for at have en høj kvalitet, moderne design og et godt udstyrsniveau. Optimums målsætning er at tilbyde slutbrugerne et attraktivt forhold mellem ydelse og pris.

 

KJV A/S er blevet ny importør af hele Optimums program i Danmark, og flere af produkterne er allerede synlige på kjv.dk, hvor man ligeledes finder maskinbeskrivelser, reservedelsoversigter m.m. Optimums komplette program er samlet i et stort hovedkatalog, som opdateres én gang om året, og som ligeledes ligger online på KJVs hjemmeside.

 

 

I forbindelse med, at Optimum er kommet til KJV, har vi ansat Gitte Jensby, som de seneste 5 år primært har arbejdet med salg og indkøb af Optimum produkter i Danmark. Gitte kommer fra VEDA Maskiner i Thisted og er tilknyttet KJVs afdeling i netop Thisted.

Har du spørgsmål til Optimum maskiner eller reservedele m.m., er du altid velkommen til at kontakte Gitte på tlf. 46 98 65 01 eller mail gj@kjv.dk

 


  Til top

Tilmeld