Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder
Kinkelder rundsavklinger - KJV eneforhandling i DK

Kinkelder rundsavklinger - KJV eneforhandling i DKDen laveste produktionsomkostning pr snit...


Antallet af save til højhastighedsafkortning er stigende på det danske marked. For at imødegå den voksende efterspørgsel efter rundsavklinger har KJV indgået et samarbejde med det hollandske firma Kinkelder - Europas største producent af rundsavklinger til industrien.

Med eneforhandling for Danmark tilbyder KJV nu hele Kinkelders førende kvalitetsprogram i højteknologiske rundsavklinger. Programmet omfatter en række specialbelægninger og specialslibninger, der sikrer optimal produktivitet, forlænger klingens levetid og eliminerer spild samt kostbare efterbearbejdninger.


KJV tilbyder hele Kinkelders program i rundsavklinger, f.eks.:
 

TCT Connexxioncut
Rundsavklinger til højhastighedsafkortning af jernholdige materialer og rustfri stål. Savklingedia. 250-690mm. Denne type klinge forener høje skærehastigheder med god finish: Skærehastigheder på 500-1000 m/min kan opnås. Specifikationer varierer med materialestørrelse og -hårdhed, savtypen og ønsket finish. 
 

TCT Champion
Seneste introduktion fra Kinkelder til stålrør med stor volumen og massive emner. Til de kunder, der efterspørger endnu højere produktivittet på den nyeste generation af rundsave - man kan opnå skærehastigheder på 180-300m/min. God finish kan fås uden at det går ud over standtiden.
 

TCT Steel
Savklingedia. 150-2000mm. med et udvalg af tandprofiler, håndmetalkvaliteter og belægninger. Specialversion tilbydes til kraftig bearbejdning i stål, hvor stor belastning og høje temperaturer sætter store krav til klingen. Disse klinger kan repareres og få nye /opslebet tænder.
 

HSS
Tilbydes i klingedia. 150-630mm med et stort udvalg af belægninger, f.eks. krom, TiN, TiCN, CrN og TiAlN.
 

2012-04-12 11:20:00 Til top

Tilmed