Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder
Nyt Heule verdenspatent til afgratning og fasning

Nyt Heule verdenspatent til afgratning og fasningKJV A/S tilbyder nu HEULE SNAP2-4 uden grater - nu også til huller ned til Ø2mm.

 

Med dette ny produkt dækker HEULE’s værktøjsprogram nu behovet for denne type værktøjer i dansk industri. Der er næsten ikke en afgrate- eller faseopgave, som ikke kan løses maskinelt med disse Heule værktøjer - med stor ensartethed og processikkerhed. Dermed er det slut med trælse manuelle afgratninger.
 

Det kompakte, modularopbyggede Heule Snap2-4 system udbydes i 3 forskellige standardstørrelser:
Snap2 for boringer ø2-ø3 mm, Snap3 for boringer ø3-ø4 og Snap4 for boreområdet ø4-ø5 mm.
Derudover er der forskellige skaftlængder med nyttelængder 10 mm – 20 mm og 30 mm.
Desuden er det muligt for brugeren selv at bestemme fasediameteren. Til dette har Heule sammensat et udvalg af afgrate- eller faseskær, som passer præcis til opgaven.
 

Små boringer bliver med Snap2-4 systemet afgratet og faset med en meget høj kvalitet og stor processikkerhed.
 

Den største udfordring, ifølge Heule, var at fremstille et værktøj, hvor skift af skæret er så simpelt, at der ikke kan ske fejl. Til det skal man vide, at de mindste afgrate- eller faseskær kun har et tværsnit på 2x1 mm, og uden hjælpemiddel, er de næsten ikke er til at få fat på.
For- og bagrejfe skær fremstår med en montagehjælper. Denne består af en forlængelse at bagkanten på skæret, der efter montage af skær i skaftet let kan brækkes af ved et defineret brudsted.
 

2012-06-08 11:50:00 Til top

Tilmed