Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder
Fenner Drives skilbare kileremme - nyt produktområde hos KJ

Fenner Drives skilbare kileremme - nyt produktområde hos KJ


Den mest fleksible løsning...

Med leddelte, skilbare og anti-statiske kileremme fra Fenner Drives har du altid den ønskede remlængde til rådighed - og din vedligeholdelsestid og lagerbehov
reduceres til et minimum.

Med de leddelte, skilbare kileremme fra Fenner Drives reduceres både nedtid og vedligeholdelsestid til et minimum. Denne type kilerem leveres på ruller i løbende meter, og du har derfor altid den rette længde til rådighed her og nu. Kileremmene er lette at skille ad, og kan hurtigt skiftes: En rem i den ønskede længde kan laves på kort tid. Dette sikrer dig fleksibilitet og reducerer dit lagerbehov.

De skilbare, leddelte kileremme fra Fenner Drives er et godt alternativ til konventionelle kileremme, og tilbydes med de samme standardprofiler som gummikileremme.

Denne type kileremme kan fungere som problemløser: De har længere levetid en traditionelle remme under vanskelige driftforhold. Endvidere reducerer de vibrationer og støj i remtrækket. Kileremmene fra Fenner Drives er olie- og kemikaliebestandige.


Fenner Drives tilbyder skilbare kileremme i tre hovedtyper:

Power Twist Plus (V-type):
Opgradering af standard V-formede kileremme. Kan fås i følgende profiler: Z/10, A/13, B/17, C/22 og D/32. NYHED: Tilbydes også i en anti-statisk udgave (Power Twist Plus Antistatic).

Nu T Link (V-type):
Til de mere krævende situationer. Ideel til tungere og stødvise belastninger. Kan erstatte standard kileremme op til D/32 remprofiler.

Super T Link:
Til de virkeligt krævende opgaver. Alternativ til standard SPZ, SPA, SPB og SPC remprofiler ved remhastigheder op til 25 m/sek.
 

2010-04-23 13:20:00 Til top

Tilmed