Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

ITA - Ny ISCAR Tool Advisor på www.iscar.dk

På hjemmesiden www.iscar.dk, introducerer ISCAR nu ITA - ISCAR TOOL advisor, en søgemaskine, som gør det lettere at vælge værktøj og proces.

 

ITA tænker ligesom en procesingeniør, og foreslår løsninger, der kan anvendes i virkeligheden - i det ønskede detailniveau. ITA’s anbefalinger er baseret på en meget omfattede videndatabase med erfaringer fra hele verden om, hvordan en given opgave løses bedst.De oplysninger, som brugeren indtaster i ITA, behandles selvfølgelig i fuld fortrolighed.

Derved adskiller ITA sig bl.a.
Til forskel fra andre rådgivningsløsninger på nettet tilbyder ITA også:

- Både en hurtig søgefunktion og en avanceret søgefunktion.

 

Gå til ISCAR Tool Adviser her

Hurtig søgefunktion: Med indtastning af blot tre oplysninger (materiale, skæredybden aksialt og radialt) kommer Quick Search funktionen hurtigt frem til de mest produktive løsninger sorteret efter materiale og spånvolumen pr. tid. Herefter kan brugeren udvælge de bedste løsninger, og gå i dybden med disse i den avancerede søgefunktion.

Avanceret søgefunktion: Her indtaster brugeren flere præferencer mht. f.eks. værktøj og procesvariabler. Herved får brugeren hurtigt indsnævret antallet af valgmuligheder og kommer frem til de mest optimale løsninger.

- Brugeren kan indtaste både præferencer og variabler.
Ønskes f.eks. værktøjer, der er massive eller med udskiftelige platter? Et bestemt mærke eller familie af værktøjer osv. Hvilken maskinkraft er der til rådighed? Spindelhastighed? - og meget mere... På denne måde kan brugeren f.eks. sikre, at der i løsningen bliver anvendt et værktøj, som brugeren allerede har til rådighed, og at der bliver taget højde for de begræsninger, maskinen eller den ønskede opstilling giver.

- Procesløsninger - ikke kun værktøjsløsninger.
Vha. den advancerede søgefunktion får brugeren anbefalet bearbejdningsparametre - såvel som en liste over værktøjer.


Det er let at navigere på ITS

- ISCARs Tool Advisor har et overskueligt design, som gør det let at navigere på siden og hurtigt finde frem til det, der er brug for.

- I venstre side af skærmen indtastes brugerens oplysninger i dialogbokse. Alle resultater og forslag gives i højre side af skærmen. Er der brug for yderligere detaljer, klikkes der med musen - og frem kommer f.eks. fotos af værktøjer og platter samt link direkte til ISCARs online-katalog.

 

2010-06-10 14:00:00 Til top

Tilmed