Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Nye ISCAR fræsehoveder til høje tilspændinger


ISCAR udvider serien af EFF MULTI-MASTER fræsehoveder til høje tilspændingsværdier ved at tilføje 4 korte - 6 skærs - fræsehoveder med centralt hul til kølesmøremidlet.


De nye MM EFF  massive hårdmetal fræsehoveder - med diameter 10 mm, 12 mm, 16 mm og 20 mm - til høje tilspændingsværdier er designet med kortere hoved (sammenlignet med eksisterende hoveder), hvilket forbedrer deres holdbarhed og styrke. De har 6 skær og et centralt hul til kølesmøremidlet - en kombination, der muliggør bearbejdning ved meget høj spånvolumen pr. tid samt forbedret standtid.

MM EFF fræsehovederne har en stor bundradius geometri, som giver mulighed for meget store tilspændingsværdier. Skærekantens unikke geometri retter skærekræfterne aksialt mod spindlen. Dette giver en større stabilitet og muliggør bearbejdning ved høje tilspændinger, selv med stort udhæng.

Derudover er de nye MM EFF fræsehoveder fremstillet af et ultra finkornet hårdmetal, og er belagt med ISCARS avancerede AL-TEC belægningsteknologi. Kombinationen af disse parametre giver fremragende slidstyre og sejhed.

På grund af ovenstående, kan MULTI-MASTER FEEDMILL bearbejde med en tilspænding på op til 0,5 mm/tand og 0,3 til 0,7 mm spåndybde, som giver en betragtelig reduktion i cyklustiden og deraf følgende stigning i produktiviteten.


NYE EGENSKABER

  • 6 skær og stor bundradius geometri.

  • Kort design med stor styrke.

  • En optimal løsning til skrubopgaver; meget anvendelig til forme og matricer.

  • Dækker en bred vifte af bearbejdninger inklusive sporfræsning, lommefræsning, spiral interpolation og 3xD konturfræsning.

  • Anvendelig til bearbejdning i materialer som hærdet stål op til 65 HRc, P20, H13, støbejern, rustfrit stål, titanium og højt legeret stål.

  • 5 til 10 gange højere tilspænding sammenlignet med konventionelle fuldradius endefræsere.

  • Reducerer cyklustid og øger produktiviteten.

2017-06-06 14:50:00 Til top

Tilmeld