Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Nye ISCAR anti-vibrations stikblade til dybe ind- og afstik

 


ISCAR introducerer nye WHISPERLINE anti-vibrations stikblade, som er designet til at eliminere vibrationerne ved dybe indstiksopgaver.

Se video                  Se video


Værktøjer til dybe indstik har ofte en tendens til at forårsage vibrationer. Derfor har ISCAR designet de nye WHISPERLINE blade specielt til opgaver med dybe indstik og afstik. De nye blade eliminerer vibrationer, forbedrer overfladekvaliteten og forlænger plattens levetid.

Vibrationer opstår som følge af flere faktorer: maskinens og bespændingens stivhed, emnets facon, de skærende værktøjers og platternes design samt skæreparametrene. I mange tilfælde – specielt ved dybe indstik – er det ikke muligt at designe skærende værktøjer, som modvirker vibrationer på en hensigtsmæssig måde. Ikke før nu…

ISCAR’s nye WHISPERLINE blade har en dæmpningsenhed, som absorberer vibrationer og muliggør en stabil bearbejdningsproces, selv ved høje skæredata.

Dæmpningsenheden er placeret under plattelommen. Den består af to plader, der er placeret i en rombisk ramme og er forbundet med en skrue, som presser pladerne mod væggene imod en O-ring.

WHISPERLINE bladene når nye indstiksdybder, hvor andre konventionelle blade ikke kan fungere og muliggør dermed bearbejdning ved højere skæredata, hvilket øger produktiviteten.

Færre vibrationer øger plattens levetid dramatisk, denne fordel kan ogsåanvendes ved lavere indstiksdybder.

Bladene sikrer en fremragende overfladefinish, mens indvendig køling rettet mod fronten forbedrer værktøjets standtid samt spånafgangen.

For yderligere info, kontakt ISCAR-produktchef Jens Christian Jensen på tlf. 20 66 77 21.

 

 

 

2018-01-12 12:10:00 Til top

Tilmeld