Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Prægning sikrer opspændingen i fem-aksetUddrag af artikel fra Teknovation nr 3, 2018 af redaktør John Nyberg.


Hos Ravn Værktøjs- & Maskinfabrik i Kolding har man investeret i et fem-akset DMG Mori-center i form af et DMU75 Monoblock-center, og i den forbindelse har man sammen med KJV fundet frem til opspændingsteknologi fra Lang Technik med tilhørende prægningsløsning, der sikrer, at emnet bliver dér, hvor det skal være.
 

Læs mere HER        Se video HER         Se prægestation i webshop HER


Ravn-produktionsansvarlig Lars Gaden Jensen er glad for det fem-aksede DMU 75-center, som han fremhæver er et center med stor tilgængelighed, og dermed mulighed for bearbejdning af både mindre komplekse emner såvel som større.

”Vi gik hurtigt i dialog med KJV-konsulent Benny S. Nielsen, som løbende kommer forbi, og sammen fandt vi frem til en fleksibel opspændingsløsning og investering i en tilhørende prægestation,” fortæller Lars Gaden Jensen, og fortsætter:

”Han har en god fornemmelse af, hvad det er vi laver, og derfor er hans input meget konkret. Samtidig havde vi selv en opfattelse af, at den fem-aksede maskine krævede en løsning med de features, som netop kendetegner Lang Techniks løsninger.”
 

       

Prægestationen fra Lang Technik / KJV er placeret tæt ved maskinen, så man hurtigt kan præge de kæber, man står og skal bruge...


BLIVER PÅ PLADS

Der arbejdes med tolerancer ned i området 2/100 millimeter, og ved at præge emnerne, så holdes de på plads inden for tolerancen i centret. Samtidig giver prægestationen mulighed for at få lavet prægningen, så man kan arbejde inden for et tre millimeter spænde, understreger Lars Gaden Jensen, som er rigtigt godt tilfreds med løsningen.

”Den er ikke mindst et stort aktiv, når et emne skal køres igen. Vi slipper for at måle op igen, da vi jo så har de data, der skal til, og hurtigt kan præge emnet, så det bliver produceret stort set som det tidligere,” understreger Lars Gaden Jensen, og fortsætter:

”Når det gælder en hasteordre, så er det et stort aktiv, at kunne gå direkte til maskinen, og få den i gang.”

2018-03-12 11:25:00 Til top

Tilmeld