Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

ISCAR nyhed i boring mindsker din bearbejdningstid op til 50%

I ISCARs nye store LOGIQ-program introduceres nyheden LOGIQ3CHAM – et bor med udskiftelige borspidser med 3 effektive skær.

SE VIDEO HER

ISCAR lancerer nu LOGIQ3CHAM, den nyeste generation af det avancerede SUMOCHAM-bor med udskiftelige borhoveder. Det udskiftelige borhoved har 3 skær / spånkanaler, hvilket har vist sig at reducere bearbejdningstiden op til 50% sammenlignet med de konventionelle bor med to spånkanaler.

Det nye LOGIQ3CHAM-program vil blive introduceret i diameterområdet Ø12,0 - Ø25,9 mm med 3xD og 5xD boredybde til stål og støbejern.


LOGIQ3CHAMs selvcentrerende geometri former spånerne optimalt og sikrer en jævn spånafgang gennem de 3 snoede og polerede spånkanaler.

Borspidserne bespændes med en såkaldt svalehale-bespænding. En robust, stiv og præcis opspændingsmåde, der forlænger værktøjets levetid betragteligt. Kombinationen af ​​borspidsens selvcentrerende geometri og det unikke bespændingssystem sikrer LOGIQ3CHAM-programmet en fremragende hul-cylindricitet og rundhed samt markant forbedret produktivitet.

Hele bearbejdningsprocessen bliver meget lettere, når skærekræfterne fordeles på 3 skær.  Desuden bliver boreprocessen mere stabil, og boringen i emnet mere afbalanceret. Således kan der bearbejdes meget hurtigere, da tilspændingen kan øges betydeligt. Alternativt kan der bearbejdes med samme tilspænding pr. omdrejning som med et bor med to spånkanaler, men med en langt længere standtid.   

Den præcise LOGIQ3CHAM-bespænding, der hviler på 3 positioner, giver høj gentagelsesnøjagtighed ved udskiftning af borehovedet, der i øvrigt foregår uden brug af skruer. De 3 radiale og 3 aksiale stop fikserer borhovedet og sikrer en pålidelig boreproces ved høje tilspændinger. P.g.a. den lave aksiale kraft er LOGIQ3CHAM-boret effektivt - også når der bores et gennemgående hul. Når boret går gennem en skrå overflade vil der ligeledes dannes færre grater på hullets udgangsside.

Vil du vide mere?
For info og test, kontakt en af KJV spåntagningsspecialister, se oversigt HER

2018-03-12 15:55:00 Til top

Tilmeld