Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Efter 5 timer var spåncontaineren fyldt...

Endnu en succes med fræseren Maykestag Speedcut 4.0...
 

Hos virksomheden Recon A/S har en af KJVs spåntagningsspecialister, Niels Dejgaard, udført en optimeringsproces med fræseren Maykestag Speedcut 4.0.

Recon A/S anvender Maykestag-fræseren Speedcut 4.0 i flere af deres processer, hvor der er fokus på fræserens levetid, og hvor overflader samt processikkerhed er af afgørende betydning, da der arbejdes med relativt lange effektive indgrebstider.

 

      I denne nye optimeringscase skulle Speedcut 4.0 fræseren i Ø12 anvendes til fræsning af kontur i formværktøj. Formværktøjet fremstilles i materialet ORVAR Supreme W.nr. 1.2344, der anvendes rigtig meget inden for værktøjsfremstilling.

Fræseren er opspændt i en Fahrion Centro P-holder i BT40 udgave med ident nr. CP32 BTP40-A-75, der sikrer effektiv holdekraft samt med spændetang ER32 med 2 my rundløb og derfor optimal rundløb på den anvendte fræser. Fræsningen blev gennemført på en MATSUURA MC800 VG vertikal fræser.

Processen er gennemført "tørt" - og med luft - for at fjerne spåner fra emnerne og processen. 
     
 Fræseren havde en effektiv spåntid på 5 timer, og det rykkede rigtig mange spåner ud af processen - hvilket også ses tydeligt i spåncontaineren.

 

KJVs spåntagningsspecialist Niels Dejgaard, der optimerede hos Recon A/S.

     
  SKÆREDATA:
  • 6.300 omdr. hvilket svarer til Vc. 230 m/min.

  • Feed 2100 mm/min eller Fz.: 0,085.

  • Spåndybde (ap) = 22 mm.

  • Spånbredde (ae) = 1 mm.


Maykestag-fræseren klarede opgaven uden problemer. Selv efter gennemført proces var der stadig levetid i Maykestag-fræseren til mere fræs….imponerende!
 

Fræseren er på tilbud i webhop HER


Sønderborg-virksomheden Recon A/S udvikler, konstruerer og fremstiller præcisionsværktøjer til sprøjtestøbning i termoplast. Virksomheden er en højteknologisk virksomhed med egen sprøjtestøbeafdeling og udfører specialopgaver.

 

2018-03-13 10:25:00 Til top

Tilmeld