Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Technicon og KJV indgår strategisk partnerskab

KJV køber 45% af aktierne i Technicon

 

Den nordjyske automations- og robotvirksomhed Technicon går nu sammen med KJV A/S, der har hovedsæde i Odense. Der bliver tale om et strategisk partnerskab med vækstmæssige synergieffekter for de to virksomheder. Det strategiske partnerskab indebærer, at KJV erhverver 45% af aktierne i Technicon.

 

Caper Hansen, Technicon & Henrik Løftgaard, KJV A/S

 

KJV er førende leverandør af skærende værktøjer, transmissioner, værktøj, teknik, værktøjsmaskiner og automationsløsninger til mange danske industrivirksomheder. Foruden hovedsædet i Odense har KJV lokale afdelinger i Hørning, Kolding, Frederikssund, Nykøbing Falster, Thisted og Sønderborg. Dermed har KJV stærke relationer til store dele af dansk industri.

 

Ved at KJV nu bliver medejer af Technicon, udvider KJVs sin produktpallette. Fremadrettet kan KJV således tilbyde nuværende og potentielle kunder Technicons avancerede standardløsninger inden for fleksibel automation og cobots.

 

  • Technicon er en utrolig spændende virksomhed drevet af et passioneret ungt team af medarbejdere som har en fælles ambition om at gøre virksomheden til en af Danmarks mest betydningsfulde virksomheder inden for fleksibel automation, udtaler ledelsen hos KJV.

 

Siden 2014 er Technicon vokset fra to til i dag 25 ansatte. Baggrunden for virksomhedens markante vækst ligger især i virksomhedens høje faglighed kombineret med en fokuseret indsats for at fremme industriens skalerings- og produktionsmuligheder. Blandt Technicons kunder findes i dag bl.a. Vestas, Arla, Danfoss og Novo Nordisk.

 

I maj 2018 blev Technicon kåret til Nordjyllands mest innovative virksomhed, og i oktober var Technicons avancerede robotcelle med til at sikre Danmark guld ved verdensmesterskaberne i industrirobotteknologi i Japan. Technicon har ambitioner om at fortsætte den markante vækst, og derfor indgår virksomheden fremadrettet i et partnerskab med KJV.

 

  • Vi ser store perspektiver på flere fronter - dels gennem et dagligt samarbejde, hvor KJV vil bringe et udvalg af Technicons produkter i markedet, dels gennem et partnerskab, som kan bidrage til Technicon’s fortsatte positive udvikling, udtaler ledelsen hos KJV.

 

CEO Casper Hansen Technicon udtaler:

 

  • For at tage vores vækstambitioner til det næste niveau ønskede vi en investor ombord, som kunne bidrage til at udvikle selskabet. En kombination af KJVs store industrikundeportefølje med Technicons kernekompetencer inden for fleksibel automation forstærker vores i forvejen stærke relationer til både eksisterende og nye kunder inden for fremstillingsindustrien, siger CEO Casper Hansen, Technicon

  • Partnerskabet vil styrke industriens adgang til den seneste teknologi og jordbunden service. Med KJV som medejer af Technicon udvides markedsmulighederne betragteligt. Fremover bliver Technicons løsninger allestedsnærværende, siger CEO Casper Hansen, Technicon.

 

For yderligere information:

KJV A/S, Direktør Henrik Løftgaard , Tlf. 20 66 77 33, Mail: hl@kjv.dk

Technicon, CEO Casper Hansen, Tlf. 29 91 37 91, Mail: cha@technicon.dk - www.technicon.dk Til top

Tilmeld