Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

FMB og PILOUS lancerer forskellige forbedringer til deres båndsave

 

FMB

 

De Italienske båndsave fra FMB har været solgt i mere end 40 år på det danske marked, og det anslås, at der er leveret tæt på 1.000 save til danske virksomheder.

Programmet består af mere end 40 forskellige modeller, som løbende udvikles og tilpasses den moderne virksomheds behov.

I Danmark har FMB siden 2006 været solgt af KJV A/S.

 

Seneste maskine, som er blevet opgraderet, er en af producentens mest populære automatsave nemlig modellen Jupiter, som har en savekapacitet på op til Ø 260 mm.

Fremadrettet vil maskinen være udstyret med:

  • Et sensorsystem til erstatning af de tidligere kontakter til indstilling af startposition

  • Forbedret afskærmning for øget operatørsikkerhed

  • Indhak i bunden af maskinen, som gør det nemt at løfte og flytte maskinen med gaffeltruck

  • Mere ergonomisk placering af det elektriske kabinet

Man har derudover udviklet en ny opsamlingsenhed til båndsaveautomaten Zeus. Eneste forskel mellem Zeus og Jupiter er, at Zeus ikke kan save i smig. Modellen er også prissat ca. 12.000 lavere end Jupiter-modellen.

Den nye opsamlingsenhed giver mulighed for opsamling af spåner og kølevand under savningen og reducerer derved den tid, man normalt anvender på rengøring af maskinen under og efter brug.

Det skal bemærkes, at man med få justeringer også kan montere den nye opsamlingsenhed på ældre versioner af Zeus modellen.

 

 

PILOUS

Ligesom FMB har også tjekkiske PILOUS lanceret en spånopsamlingsenhed i to varianter til montering på deres semiautomatiske og automatiske maskiners kølekar.

Denne opsamlingsenhed er en galvaniseret boks, som effektivt opsamler de spåner, der er passeret gennem sigten i maskines base. Enheden kan nemt fjernes og rengøres uden for maskinen, når den er fyldt.

Enheden fås også i en magnetisk version, som på særdeles effektiv vis opsamler de små spåner, som er kommet igennem maskinens sigte.

For begge enheder gælder det, at man sparer tid til rengøring og afmontering af kølebanen, og man forlænger køleemulsionens levetid.

Har man et ønske om en maksimal opsamling af spåner, kan de to nye enheder anvendes sammen.

 

PILOUS er i Danmark specielt kendt for deres små og mellemstore båndsave.

Programmet indeholder båndsave, hvor den mindste maskine kan tage emner fra Ø 105 mm og op til den største som går helt op til Ø 500 mm

 

 

 

2020-07-01 14:35:00 Til top

Tilmeld