Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

ISCAR introducerer nu den nye NEOLOGIQ-produktlinje

Der er tale om en løbende introduktion hen over foråret 2021

 

 

I 2018 introducerede ISCAR en unik og innovativ LOGIQ-produktlinje - en kampagne, der bragte nye værktøjsfamilier ud på verdensmarkedet.

Disse familier blev designet til at tackle udfordringer i metalindustrien, med henblik på at opnå øget produktivitet og udvikle omkostnings-effektive platteværktøjer som alternativer til små SOLID-værktøjer.

Nu introducerer ISCAR den nye NEOLOGIQ-produktlinje –en udvidelse af den tidligere LOGIQ-kampagne bestående af en lang række avancerede produkter og teknologiske løsninger til spåntagning, og dermed et kvantespring i markedet.

 

Intelligent fræsning

ISCAR udvider det velkendte LOGIQ4FEED med endnu flere værktøjer.

Et andet nyt Highfeed-produkt er NEOFEED, en familie af fræsehoveder med firkantede, dobbeltsidede platter. Denne platte har 8 skærehjørner, som sikrer en yderst økonomisk bearbejdning.

 

Fremskridt inden for 5-akset bearbejdning og CAD / CAM-systemer åbner desuden nye muligheder inden for bearbejdning af 3D-overflader ved hjælp af konvekse endefræsere.

Disse værktøjer kommer både som Solid og med MULTIMASTER tilslutning.

 

Intelligent drejning

Ved indvendig drejning er borestangen den vigtigste faktor for værktøjsstivhed. Derfor ser vi nu en udvidelse af WHISPERLINE-programmet, blandt andet værktøjer op til 14XD.

Mange varianter af ”hoveder”kan påskrues de stive borestænger.

En ny plattetype, XNMG, vil komme på markedet –en kombination af CNMG & DNMG, som vil give mulighed for mange nye løsninger på drejeopgaver

 

 

Kompetent afstik

Adaptere og holdere indtager en fremtrædende plads blandt ISCARs afstiksprodukter fra NEOLOGIQ.

Konceptet med LOGIQFGRIP-familien er baseret på en adapter med 4 lommer, der er fastspændt i en forstærket værktøjsblok. Høj stivhed kombineret med en indvendig højtrykskøling muliggør produktiv afstik med ekstremt høje tilspændinger.

En af ​​hemmelighederne bag succes i afstik er højtrykskøling. LOGIQYGRIP Y-akse stik er klart at anbefale. Her er belastningen mindst og sikrer bedst økonomi. LOGIQ-F-GRIP programmet udvides betydeligt.

 

Effektiv boring

En af de mere imponerende produktlinjer introduceret i LOGIQ-kampagnen er LOGIQCHAM, 3-skærs borekroppe med udskiftelige skær, der giver et effektivt værktøj til markant øget produktivitet til boredybder op til 8XD.

Geometrien på skæret sikrer problemfri spånafgang, og den variable deling af spånnoter gør, at boret er stabilt også i forhold til et 2-skærs bor og derfor kan nå de 8XD.

2021-01-26 09:20:00 Til top

Tilmeld