Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

KJV udvider salgsstaben med ansættelse af to nye salgskonsulenter

Vi er glade for igen at kunne byde velkommen ombord til Heino Høj Johansen, som efter en årrække er vendt tilbage til KJV A/S.

 

Heino er tiltrådt en nyoprettet stilling som Key Account Manager, hvor han i samarbejde med KJVs faglige stærke salgskonsulenter skal arbejde målrettet med industriens større virksomheder. Sammen med KJVs ledelse skal han skabe nye services og koncepter efter dette kundesegments behov og ønsker.


Heino har allerede solid erfaring med ”total-koncepter”til større kunder. Med fokus på procesoptimering hjælper han med at øge virksomhedernes konkurrenceevne, som i sidste ende også afspejles på deres bundlinje. Det kan være i form af supply systems, forbedret logistik og derigennem en bedre lønsomhed.

 

Heino vil være tilknyttet KJVs afdelinger i Frederikssund og Odense.

Derudover har vi ansat Michael Wriedt som ny ekstern konsulent på Sjælland.

Michael er 43 år og uddannet industriteknikker. De senere år har han betjent CNC-maskiner hos Ingemann Components og til sidst fungeret som driftleder i samme virksomhed.

 

Michael kommer med en bred erfaring, der også dækker transmissionsartikler og alment værktøj.

Han er tilknyttet KJVs afdeling i Frederikssund og kommer bl.a. til at overtage en række kunder efter salgskonsulent Knud Kollerød, som gik på pension 1. oktober.

 

 

Med disse nyansættelser er det KJVs mål at udbygge sin position som en af branchens førende totalleverandører til danske produktionsvirksomheder. Til top

Tilmeld