Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

Hurtigere omstilling hos LV Teknik 

LV Teknik har investeret i Lang Technik-maskinskruestikke, og det har muliggjort øget præcision i bearbejdningen og betydeligt hurtigere emneomstilling.

Af redaktør John Nyberg / Teknovation magasin dec. 2014.

 

Præcision er en spidskompetence, og tid er penge. Hos LV Teknik ApS er det to mantraer... Og når man kan få begge ting opfyldt med ét, så kommer der også en hurtig beslutning. Det har KJV´s Jacob Frederiksen aktuelt oplevet i forbindelse med at han introducerede de to indehavere, Henrik Larsen og Poul Vestergaard, for Lang Techniks maskinskruestikke.


"Interessen var med det samme vakt. Og vi gik hurtigt fra idé til fremstilling af en løsning, der er specialdesignet
til behovene hos LV Teknik," fortæller Jacob Frederiksen. Det omfatter et nulpunktssystem og skruestikke, der hurtigt kan skiftes, når der skiftes produktion fra ét emne til et andet.


"Vi har en løbende dialog med Jacob Frederiksen, og han kender vores produktion godt, så da vi beskrev vores hidtidige løsning for aluminiumbearbejdningen ved det seneste center for ham, var han hurtig til at hive en Lang-løsning frem,"
siger Poul Vestergaard.

 

MERE PRÆCISION
Lang Technik er ikke det billigste. Omvendt så var ønskelisten hos Henrik Larsen og Poul Vestergaard et system, der optimerer produktionen, og således noget, der hurtigt tjener sig hjem igen.


"Vi vil gerne have den optimale præcision. Og når vi så oven i købet kan få hurtigere op- og nedtagning, og dermed flere spån-timer, så er investering i noget lidt dyrere ikke noget der afskrækker os," siger Henrik Larsen.
Poul Vestergaard supplerer: "Det overraskende ved den her løsning er, at vi både får opfyldt vores ønsker til hurtigere omstilling, bliver mere produktive og så oven i købet kan notere en øget præcision i bearbejdningen."

 

I DAG ER DE GLADE FOR AT DE INVESTEREDE

I dag er de glade for at de kiggede nærmere på automatiseringen, og investerede, for det har nærmest dagligt synlig indflydelse på deres drift. Motivationen for at se yderligere på de tyske skruestikke og automatiseringsløsninger
er derfor naturligt øget i takt med den positive overraskelse, som implementeringen gav fra dag ét.
 

2015-01-14 15:20:00 Til top

Tilmeld