Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder

LANG ladestation tager trykket...


Uddrag af artikel fra Jern & Maskinindustrien af redaktør Simon Dinsen Hansen

CNC Team i Horsens har som en af de første virksomheder herhjemme købt en automatisk ladestation fra LANG Technik hos KJV.


Ladestationen - ECO Compact 20 - kan stort set kun én ting, men den ting er væsentlig, for ladestationen kan fodres med op til 20 metalemner i de specialdesignede Makro Grip skruestikke.

 

Hos CNC Team er partner og medejer Jesper Fredlev yderst begejstret for ladestationen, der blev købt hjem i august 2014.

"Vi fik en ny kunde med aftale om produktion af nogle bestemte serier i tre år - men vi havde ikke kapaciteten. Derfor købte vi en femakset fræser med det her fødesystem", fortæller Jesper Fredlev. "Det fungerer rigtig godt. Produktionen kører hele tiden, og når vi kører treholdsskift, så er maskinen rigtig god i de mindst bemandede skift"


DU DREJER BARE NØGLEN...

"Medarbejderne er utroligt glade for maskinen. det letter presset på dem, at de ikke hele tiden skal tænke på at sætte emner i maskinen", fortæller Jesper Fredlev, der kraftigt overvejer at investere i en ladestation mere. "Jeg vil hellere dette fremfor en robot, der er sværere at programmere. Det her er hurtigt opstillet, stabilt og nemt at betjene. Du drejer bare nøglen over på grøn".

 

FOR YDERLIGERE INFO

EJV Tooling i Horsens har anskaffet en ECO Compact 20 løsning, og kører 5-akset bearbejdning i døgndrift med automatisk ladning af emner.
Læs om derres erfaringer her

 

Kontakt KJV-konsulent Hans Jørgen Piepgräss, der har stået for levering af de to løsninger på:
hjp@kjv.dk - mobil: 40 64 63 65

 

Læs mere om Eco Compact 20 ladestationen her
Læs mere om Makro Grip skruestikken her

2015-01-15 11:30:00 Til top

Tilmeld