Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Nyheder
Mere ydelse til lavere pris

Mere ydelse til lavere pris

Det er ikke så tit, man får mere ydelse til en lavere pris. Det er imidlertid tilfældet med segmentet for mindre produktionsbåndsave. Inden for de seneste år er udviklingen af maskinerne gået mod større og større ydelse til stort set uændrede eller lavere priser.

Det betyder, at man i dag kan få en fuldautomatisk båndsaveautomat for under dk. 100.000 til produktionen.

Investeringen i en båndsaveautomat skal ses som en del af en virksomheds løbende målsætning om at opnå større produktivitet. I den forbindelse kan der være store fordele forbundet med de seneste generationer af båndsaveautomater.

De mest synlige gevinster ved båndsaveautomaten er de meget nøjagtige længder i fremføringen og det absolut rette snit. Yderligere vil man få meget hurtige overskæringer, hvilket er vigtigt, når man i produktionen måske saver op til otte timer hver dag. Sidst men ikke mindst melder mange kunder tilbage, at de har opnået en forbedret klingeøkonomi – ofte en halvering af omkostningerne i forhold til deres tidligere sav.

Den mest solgte båndsaveautomat hos KJ Værktøj as, er af det Tjekkiske fabrikat Pilous. Modellen ARG-240C-NC er en fuldautomatisk båndsaveautomat med automatisk fremføring af emnet, som dækker et savebehov indenfor emner i diameterområdet 0 til 240mm. Båndsavautomaten er med NC styring af ønskede afkortede længde. Maskinen er forsynet med en let programmerbar styring, der er nem og overskuelig at programmere ved lagring af programmer og ændringer, styringen indeholder special programmer for følgende operationstyper:

       Automatisk afkortning

       Afkortning med individuel fremføring

       Enkelt afkortning

       Automatisk afkortning – korte emner

Ekstratilbehør: Hydraulisk bundtspænder, sliske for styring af mindre/tynde efter overskæring, rullebane, frekvensomformer.

Yderligere skal maskinens opbygning fremhæves. Det er en helt igennem kraftig konstruktion, samt den solide støbte savbue. Maskinen kan ligeledes leveres med trinløs variabel klingehastighed via et frekvensomformer drev – (F). Prisniveauet ligger typisk på DKK 80-100.000 alt afhængig af udstyrspakkens omfang.

2007-05-23 11:50:00 Til top

Tilmed