Find din KJV Kontakt eller ring 7011 2244

7011 2244
Forside   /   Om KJV A/S

Persondatapolitik

1.0         Generelt

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan KJV A/S indsamler og behandler personoplysninger.

 

1.1     Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

KJV A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

 

KJV A/S

Herluf Trolles Vej 3, 5220 Odense SØ

CVR-nr.: 79 01 25 13

Telefon: 70 11 22 44

E-mailadresse: gdpr@kjv.dk, Jette D. Jørgensen

 

1.2       Persondatapolitikken er gældende for de oplysninger, som du afgiver til KJV AS i forbindelse med et køb hos KJV AS eller på kjv.dk, eller retter henvendelse i anden forbindelse (kundeservice) vedrørende ordrer, produkter eller lignende. Derudover vedrører den også de personoplysninger, vi indsamler, når du besøger vores hjemmeside, kjv.dk, og vore sociale medier.

Formålet med KJV A/Ss persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger i medfør af EU persondataforordningen (2016/679) af 27. april 2016, samt Databeskyttelsesloven af 17. maj 2017 om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger.

KJV A/S har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af. 

 

2.0      Når du bruger vores hjemmeside, vore sociale medier og deltager i vore konkurrencer, indsamler vi følgende personoplysninger:

 

2.1     Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på det.

Alle besøg ved en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser.
 

Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • dato og tidspunkt for besøg

  • de sider der besøges i løsningen

  • IP-adressen på den besøgende

  • oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.),

  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning).

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalyse data fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

Nogle af disse samarbejdspartnere, Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU persondataforordningens artikel 45. I det omfang vi bruger andre samarbejdspartnere, der behandler personoplysninger på vores vegne, der er etableret udenfor EU, vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier

 

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:

https://www.google.com/intl/da/policies/

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her:

https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

     

2.2     Særligt om cookies

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap - eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

 

Cookietyper og deres formål

Vi anvender følgende former for cookies:

 

  • Tekniske cookies: Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.

  • Statistikcookie: Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistisk cookies her.

  • Markedsføringscookie: Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsførings cookies her.

  • Personaliseret cookie: Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.

 

Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

2.3     Konkurrencer

Vi indsamler og behandler oplysninger i forbindelse med konkurrencer på bl.a. kjv.dk og Facebook på baggrund af dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, jf. databeskyttelseslovens §6, stk. 1,. I tillæg til denne persondatapolitik, vil der altid fremgå henvisning til specifikke konkurrencebetingelser for den enkelte konkurrence.

 

2.4     Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der indsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

 

Eksempler på data, som brugere aktivt afgiver, er:

  • Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside

  • Oplysninger du deler med os via sociale medier

  • Oplysninger sendt pr. mail.

  • Osv.

 

2.5     Opbevaring af dine personoplysninger:

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi indsamler og behandler sådanne oplysninger i medfør af vores berettigede legitime interesse jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1 litra f, jf. databeskyttelseslovens § 6, stk. 1

 

3.0      Når du handler hos os, behandles følgende personoplysninger:

3.1     Formål:

  • At sikre den bedst mulige service, både med hensyn til gennemførelse af ordrer i online butik, herunder kurv funktion, levering af varer, bestilling af diverse materiale og generel service.

  • Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser, konkurrencer, lodtrækninger m.m. via digitale løsninger.

  • Arkiv over registrerede produkter.

  • Ordrebehandling og kommunikation i forbindelse med din ordre eller andre forespørgsler til os. Vi indsamler disse data for at kunne opfylde den aftale, som vi indgår med dig, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en aftale.

  • Personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med et køb (f.eks. navn, leverings/forsendelsesadresse) videregives til KJV A/Ss logistikpartner, General

  • Logistics Systems Express A/S (CVR 14414002) som håndterer denne proces for KJV A/S. I vores valg af logistikpartner vægter kriterier som f.eks. evnen til at sikre fortrolighed og integritet højt i den samlede vurdering.

  • Har vi dit samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon.

  • Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data.

  • Vi anvender oplysningerne til at overholde de juridiske forpligtelser, vi har som selskab i forbindelse med regnskabsaflæggelse, samt til at forhindre misbrug og svig.

  • Hvis du deltager i en konkurrence, der afholdes på kjv.dk eller på Facebook, vil vi indsamle data (navn, e-mail, adresse, telefonnummer) for at kunne kontakte dig i tilfælde af, at du vinder konkurrencen.

 

3.2     Opbevaring af dine personoplysninger

  • Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere af KJV A/S til de formål, som er anført ovenfor.

  • Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, der er dog visse omstændigheder, hvor vi påberåber os retten til, i henhold til lovgivningen, at videregive oplysninger til offentlige myndigheder. Det kan f.eks. være oplysninger til politiet, skat m.v. i tilfælde af mistanke om svindel.

  • Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

  • Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overført til lande udenfor EU, og vil derfor til enhver tid være beskyttet af EU’s regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

4.0      Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:


4.1   Formål:

  • Når du søger en stilling hos KJV A/S behandles de oplysninger, som du har givet KJV A/S i forbindelse med din ansøgning.

  • Det vil typisk dreje sig om almene personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om uddannelsesmæssig baggrund samt oplysninger om nuværende og tidligere beskæftigelse.

  • I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder f.eks. LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier. Endvidere tager vi forbehold for at kontakte de referencer, du har opgivet.

  • I forbindelse med rekrutteringsprocessen for udvalgte stillinger, kan KJV A/S bede kandidaterne om at gennemføre en personlighedstest. Resultatet af denne bliver behandlet af KJV A/S HR- afdeling samt den relevante leder.

  • KJV A/S bruger oplysningerne til at vurdere, om KJV A/S ønsker at tilbyde dig ansættelse, samt til at kommunikere med dig i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

4.2     Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi sletter dine oplysninger senest 6 måneder efter dags dato, medmindre du har givet samtykke til, at vi opbevarer dem i længere tid, eller der forinden er opstået et sagligt behov for at opbevare dem i længere tid.

I tilfælde af en evt. overtagelse af virksomheden eller deltvist frasalg, vil videregivelse af personoplysninger blive håndteret efter gældende lovgivning, omkring behandling af personoplysninger i forbindelse med virksomhedsoverdragelse.

Oplysninger indsamlet på kjv.dk slettes som udgangspunkt efter de angivne regler i KJV A/Ss cookiedeklaration, hvor du også kan læse om hvordan du selv kan slette dine cookies.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

For personoplysninger omfattet af bogføringsloven opbevarer vi disse oplysninger i en periode på fem (5) år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører, medmindre vi har et andet sagligt relevant formål til opbevaring.

For oplysninger omfattet af den almindelige reklamationsfrist opbevarer vi disse oplysninger i periode på to (2) år fra tidspunktet reklamationsfristen indtræder, medmindre vi har et andet sagligt relevant formål til opbevaring.

Personoplysninger, som ikke længere er nødvendige i forhold til de oplyste formål, vil blive slettet eller anonymiseret.

 

5.0      Dine rettigheder

5.1     Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

5.2     Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

 

6.0      Dokumentoplysning

Såfremt vi ændrer i vores persondatapolitik, vil vi orientere dig via en af de kommunikationskanaler, du har valgt. Derudover vil du også altid kunne se den gældende persondatapolitik på https://www.kjv.dk/omkj/persondatapolitik/

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 24/5 2018 (version 1.0) Copyright KJV A/S.



 Til top

Tilmeld